Κατερίνα Καινούργιου: Εμβολιάστηκε ξανά και έχει παρενέργειες!

Κατερίνα Καινούργιου: Εμβολιάστηκε ξανά και έχει παρενέργειες!

Έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό η Κατερίνα Καινούργιου, αλλά, όπως η ίδια αφήνει να εννοηθεί, λίγο αργότερα μέσα στη μέρα, οι παρενέργειες δεν άργησαν να φανούν.

Με αναρτήσεις της στο Instagram ενημέρωσε τους ακολούθους της για την κατάστασή της τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Σε μία πρώτη φωτογραφία φαίνεται ιδιαιτέρως χαρούμενη που ολοκλήρωσε τον εμβολιασμό, σε μία δεύτερη δημοσίευση όμως υπονοεί ότι τελικά μάλλον ανέβασε πυρετό.

kainourgiou

 

Κρίνοντας από το βίντεο, με το τραγούδι της Κωνσταντίνας που λέει σε κάποιο στίχο του «Μετράω τον πυρετό μου, παίρνει ο υδράργυρος φωτιά... 38.8, 39.9» μάλλον η Κατερίνα Καινούργιου περνάει δύσκολα.

Screenshot_20210721_050710

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE