Αρχίζει σήμερα επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο η Αναπληρώτρια Πρωθυπουργός του Λιβάνου

Αρχίζει σήμερα επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο η Αναπληρώτρια Πρωθυπουργός του Λιβάνου

Αρχίζει σήμερα επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο η Υπουργός Άμυνας, Εξωτερικών και Αναπληρώτρια Πρωθυπουργός του Λιβάνου, Zeina Akar.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η κ. Ακάρ θα έχει στο πλαίσιο της επίσκεψής της συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, την Πρόεδρο της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Υπουργό Άμυνας Χαράλαμπο Πετρίδη, ενώ θα επισκεφθεί και το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης.

Στις 23 Ιουλίου 2021 ο ΥΠΑΜ θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με την κ. Ακάρ και ακολούθως θα πραγματοποιηθεί διμερής συνάντηση των αντιπροσωπειών των δύο Υπουργείων, όπου θα συζητηθούν θέματα διμερούς αμυντικής και περιφερειακής συνεργασίας και τρόποι ενδυνάμωσης της συνεργασίας στον τομέα της έρευνας και διάσωσης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE