Άτομα βγαίνουν θετικά στον ιό για να εξασφαλίσουν safe pass – ΒΙΝΤΕΟ

Άτομα βγαίνουν θετικά στον ιό για να εξασφαλίσουν safe pass – ΒΙΝΤΕΟ

Άτομα βγαίνουν θετικά στον ιό με σκοπό να εξασφαλίσουν safe pass χωρίς να εμβολιαστούν.

Την δυσαρέσκεια της για το συγκεκριμένο θέμα που παρατηρείται εξέφρασε η η Δρ. Μαρία Κολιού.

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή του ΡΙΚ «Πρώτη Ενημέρωση», το πρωί της Πέμπτης 22 Ιουλίου, η Δρ Κολιού ανέφερε πως υπάρχουν κάποια άτομα που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο, ωστόσο θέλουν να εξασφαλίσουν safe pass, χωρίς να υποβληθούν σε rapid τεστ και έτσι καταλήγουν σε αυτή την λύση.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Δρ, Μαρία Κολιού, αυτό παρατηρείται από νεαρότερες ηλικίες συνήθως, καθώς αυτοί αρνούνται περισσότερο να εμβολιαστούν.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας, σε περίπτωση που κάποιος έχει νοσήσει τους τελευταίους έξη μήνες εξασφαλίζει safe pass.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE