Τηλεφωνική επικοινωνία Ονάλ-Νούλαντ για Κυπριακό

Τηλεφωνική επικοινωνία Ονάλ-Νούλαντ για Κυπριακό

Διμερείς σχέσεις και Κυπριακό συζήτησε σε τηλεφωνική συνομιλία με την Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτώρια Νούλαντ είχε χθες ο Αναπληρωτής Υπουργός της Τουρκίας, Σεντάτ Ονάλ, σύμφωνα με ανάρτηση του Τουίτερ.

 
Ο κ. Ονάλ μετέφερε τις απόψεις της Τουρκίας λέγοντας ότι είναι πλήρης η στήριξη στα τελευταία βήματα που έχουν γίνει στο θέμα του Βαρωσιού στην «τδβκ» - όπως αποκάλεσε το ψευδοκράτος – και στο όραμα για λύση δύο κρατών, όπως αναφέρεται στο Τουίτερ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE