Τηλεφωνική επικοινωνία Ονάλ-Νούλαντ για Κυπριακό

Τηλεφωνική επικοινωνία Ονάλ-Νούλαντ για Κυπριακό

Διμερείς σχέσεις και Κυπριακό συζήτησε σε τηλεφωνική συνομιλία με την Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτώρια Νούλαντ είχε χθες ο Αναπληρωτής Υπουργός της Τουρκίας, Σεντάτ Ονάλ, σύμφωνα με ανάρτηση του Τουίτερ.

 
Ο κ. Ονάλ μετέφερε τις απόψεις της Τουρκίας λέγοντας ότι είναι πλήρης η στήριξη στα τελευταία βήματα που έχουν γίνει στο θέμα του Βαρωσιού στην «τδβκ» - όπως αποκάλεσε το ψευδοκράτος – και στο όραμα για λύση δύο κρατών, όπως αναφέρεται στο Τουίτερ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων: Ένας θεσμός με καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Η Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων: Ένας θεσμός με καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Με αφορμή τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή των Αντιπροσώπων για την εκλογή νέου Προέδρου του Σώματος, η δημόσια συζήτηση στρέφεται ξανά, σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς, της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η Προεδρία της Βουλής, δεν αποτελεί μόνο θέση πολιτικού κύρους, αλλά και θεσμό με ιδιαίτερη συνταγματική και πολιτική βαρύτητα, ο οποίος διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο σε κρίσιμες στιγμές, της σύγχρονης κυπριακής ιστορίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE