Τηλεφωνική επικοινωνία Ονάλ-Νούλαντ για Κυπριακό

Τηλεφωνική επικοινωνία Ονάλ-Νούλαντ για Κυπριακό

Διμερείς σχέσεις και Κυπριακό συζήτησε σε τηλεφωνική συνομιλία με την Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτώρια Νούλαντ είχε χθες ο Αναπληρωτής Υπουργός της Τουρκίας, Σεντάτ Ονάλ, σύμφωνα με ανάρτηση του Τουίτερ.

 
Ο κ. Ονάλ μετέφερε τις απόψεις της Τουρκίας λέγοντας ότι είναι πλήρης η στήριξη στα τελευταία βήματα που έχουν γίνει στο θέμα του Βαρωσιού στην «τδβκ» - όπως αποκάλεσε το ψευδοκράτος – και στο όραμα για λύση δύο κρατών, όπως αναφέρεται στο Τουίτερ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE