ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται 38χρονος για υπόθεση διακίνησης παράτυπων μεταναστών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται 38χρονος για υπόθεση διακίνησης παράτυπων μεταναστών

Δικαστικό ένταλμα σύλληψης εξασφάλισε το ΤΑΕ Λεμεσού εναντίον 38χρονου, ο οποίος καταζητείται για υπόθεση διακίνησης παράτυπων μεταναστών.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατόπιν πληροφοριών από μέλος του οργανισμού Frontex στο ΚΕΠΥ Πουρνάρα, για κύκλωμα διακίνησης παράτυπων μεταναστών στη Δημοκρατία, λήφθηκαν καταθέσεις από δυο αλλοδαπούς που διαμένουν στο χώρο.
 
Όπως ανέφεραν, τον περασμένο Φεβρουάριο πλήρωσαν ποσό 5.000 ευρώ σε ομοεθνή τους για να τους διευθετήσει τη μεταφορά τους στην Κύπρο και ακολούθως, μέσω Κωνσταντινούπολης, έφθασαν αεροπορικώς στα κατεχόμενα.
 
Λίγες μέρες, ο 38χρονος φέρεται να τους μετέφερε με αυτοκίνητο στη Λεμεσό, έναντι χρηματικής αμοιβής. Οι ίδιοι μετέβησαν στη συνέχεια στο ΚΕΠΥ Πουρνάρα, στο οποίο διαμένουν μέχρι σήμερα.
 
Από τις μαρτυρίες και τις εξετάσεις που ακολούθησαν εξασφαλίστηκαν τα στοιχεία του 38χρονου και χθες εκδόθηκε εναντίον του ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE