Μαρία Κορινθίου: Οργή και αντιδράσεις για τη φωτογραφία δίπλα σε τοιχογραφία της Παναγίας

Μαρία Κορινθίου: Οργή και αντιδράσεις για τη φωτογραφία δίπλα σε τοιχογραφία της Παναγίας

Σάλο έχει προκαλέσει η Μαρία Κορινθίου με μια φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram και με την οποία θέλησε στην ουσία να διαφημίσει τα ρούχα από τη νέα κολεξιόν της.

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε δίπλα σε μια τοιχογραφία της Παναγίας, ως άλλη Ισπανίδα σταρ, φορώντας καλοκαιρινά ρούχα από την κολεξιόν της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο socialista.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.