Αυτούς ψάχνει η αστυνομία για υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών και κακόβουλης ζημιάς στη Λευκωσία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αυτούς ψάχνει η αστυνομία για υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών και κακόβουλης ζημιάς στη Λευκωσία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία καταζητεί τα πιο κάτω πρόσωπα, φωτογραφίες των οποίων δημοσιεύονται, σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων κτιρίων και κλοπών, συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, που διαπράχθηκαν στη Λευκωσία μεταξύ των ημερομηνιών 17-18 Ιουλίου, 2021.

  1.  Marius – Lusian Blendea, 24 ετών, από τη Ρουμανία

  1. Χαράλαμπος Σάββα, 26 ετών

  1. Αλέξανδρος Γιαλλούρης, 18 ετών

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.