Αυτούς ψάχνει η αστυνομία για υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών και κακόβουλης ζημιάς στη Λευκωσία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αυτούς ψάχνει η αστυνομία για υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών και κακόβουλης ζημιάς στη Λευκωσία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία καταζητεί τα πιο κάτω πρόσωπα, φωτογραφίες των οποίων δημοσιεύονται, σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων κτιρίων και κλοπών, συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, που διαπράχθηκαν στη Λευκωσία μεταξύ των ημερομηνιών 17-18 Ιουλίου, 2021.

  1.  Marius – Lusian Blendea, 24 ετών, από τη Ρουμανία

  1. Χαράλαμπος Σάββα, 26 ετών

  1. Αλέξανδρος Γιαλλούρης, 18 ετών

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.