Αυτούς ψάχνει η αστυνομία για υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών και κακόβουλης ζημιάς στη Λευκωσία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αυτούς ψάχνει η αστυνομία για υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών και κακόβουλης ζημιάς στη Λευκωσία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία καταζητεί τα πιο κάτω πρόσωπα, φωτογραφίες των οποίων δημοσιεύονται, σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων κτιρίων και κλοπών, συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, που διαπράχθηκαν στη Λευκωσία μεταξύ των ημερομηνιών 17-18 Ιουλίου, 2021.

  1.  Marius – Lusian Blendea, 24 ετών, από τη Ρουμανία

  1. Χαράλαμπος Σάββα, 26 ετών

  1. Αλέξανδρος Γιαλλούρης, 18 ετών

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.