Αυτούς ψάχνει η αστυνομία για υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών και κακόβουλης ζημιάς στη Λευκωσία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αυτούς ψάχνει η αστυνομία για υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών και κακόβουλης ζημιάς στη Λευκωσία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία καταζητεί τα πιο κάτω πρόσωπα, φωτογραφίες των οποίων δημοσιεύονται, σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων κτιρίων και κλοπών, συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, που διαπράχθηκαν στη Λευκωσία μεταξύ των ημερομηνιών 17-18 Ιουλίου, 2021.

  1.  Marius – Lusian Blendea, 24 ετών, από τη Ρουμανία

  1. Χαράλαμπος Σάββα, 26 ετών

  1. Αλέξανδρος Γιαλλούρης, 18 ετών

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

Νέα δέσμευση για την εντατικοποίηση των προσπαθειών με στόχο την εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης που αφορούν τους καταζητούμενους για τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE