Λήστεψε αρτοποιείο, εστιατόριο και οικία - Χειροπέδες σε 33χρονη στη Λευκωσία  

Λήστεψε αρτοποιείο, εστιατόριο και οικία - Χειροπέδες σε 33χρονη στη Λευκωσία   

 

Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 33χρονη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υπόθεσες νυκτερινών διαρρήξεων και κλοπών, διάρρηξης κτιρίου και κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Η 33χρονη συνελήφθη κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεση διάρρηξης αρτοποιείου που διαπράχθηκε στις 4 τα ξημερώματα χθες.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο χώρο διαμονής της, εντοπίστηκαν δύο γυναικείες τσάντες, οι οποίες φαίνεται να κλάπηκαν από οικία, στην οποία έγινε δύο φορές διάρρηξη και η 33χρονη συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Κατά την έρευνα, εντοπίστηκαν επίσης και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, διάφορα τιμαλφή, τα οποία φαίνεται να κλάπηκαν κατά τη διάρρηξη κατοικίας που διαπράχθηκε στις 16/7/21 και ένα τσαντάκι στο οποίο υπήρχαν χαρτονομίσματα ξένου συναλλάγματος, καθώς και τέσσερα μπουκάλια οινοπνευματώδη ποτά, τα οποία φαίνεται να κλάπηκαν από διάρρηξη εστιατορίου στη Λευκωσία.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα με το οποίο διακινείται η 33χρονη εντοπίστηκε και παραλήφθηκε αριθμός τεκμηρίων, μεταξύ των οποίων χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις ως προς την προσέλευσή τους.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE