Στα χέρια της Αστυνομίας άλλοι δύο για τα επεισόδια στον ΔΙΑ - Στις 17 οι συλλήψεις

Στα χέρια της Αστυνομίας άλλοι δύο για τα επεισόδια στον ΔΙΑ - Στις 17 οι συλλήψεις

Στη σύλληψη ακόμη δύο προσώπων, σε σχέση με την οχλαγωγία και επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή στο Συγκρότημα ΔΙΑΣ και έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, προχώρησε χθες το βράδυ η Αστυνομία, με την ειδική ανακριτική ομάδα που σχηματίστηκε να συνεχίζει με αμείωτη ένταση τη διερεύνηση των επεισοδίων.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 17 ύποπτα πρόσωπα συνολικά.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες άλλων αναζητούμενων προσώπων που φαίνεται να συμμετείχαν στα επεισόδια στο συγκρότημα ΔΙΑΣ, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση και εντοπισμό τους.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ανακριτική ομάδα που σχηματίστηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας, με τη συμμετοχή μελών και των ΤΑΕ Λάρνακας και Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE