Αφαιρούσε χαλκοσωλήνες από αίθουσες σχολείων – Χειροπέδες σε 35χρονο

Αφαιρούσε χαλκοσωλήνες από αίθουσες σχολείων – Χειροπέδες σε 35χρονο

Υπό κράτηση τέθηκε 35χρονος για τα αδικήματα διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, κακόβουλης ζημιάς , κατοχής επικίνδυνου οργάνου και μαχαιροφορία, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες Πέμπτη στις 13:40 εντοπίστηκε από συντηρητή σχολείου της Πάφου, ένας 35χρονος από την Ελλάδα ο οποίος φέρεται να αφαιρούσε από σχολικές αίθουσες χαλκοσωλήνες. 

Στο μέρος κλήθηκε η Αστυνομία. Στην θέα των αστυνομικών, ο 35χρονος τράπηκε σε φυγή ενώ στην κατοχή του είχε μαχαίρι καθώς και σκεπάρνι. 

Συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της μαχαιροφορίας και κατοχής επικίνδυνου και επιθετικού οργάνου και στην συνέχεια εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του για διάρρηξη δύο σχολικών αιθουσών και αφαίρεση των χαλκοσωλήνων από αυτές. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

Δραματικές ήταν οι εξελίξεις κατά την 8η ημέρα του πολέμου στη Μέση Ανατολή, με τις αντιμαχόμενες πλευρές να κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί να αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς, όπως σε μαρίνα του Ντουμπάι. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE