Καρδίτσα: Νεκρό παιδί εντοπίστηκε σε αρδευτικό κανάλι

Καρδίτσα: Νεκρό παιδί εντοπίστηκε σε αρδευτικό κανάλι

Χωρίς τις αισθήσεις ανασύρθηκε χθες (22-07-2021) από αρδευτικό κανάλι ένα 12χρονο παιδί από τον οικισμό Μαύρικα στην Καρδίτσα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι προσπάθειες που έγιναν για να επαναφέρουν το παιδί δεν απέδωσαν, ενώ στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι αρμόδιες αρχές διενεργούν προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa.gr, λίγα λεπτά πριν τις 15.00 το μεσημέρι δηλώθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας ότι αγνοείται το 12χρονο αγόρι. Λίγα λεπτά αργότερα εντοπίστηκε σε αρδευτικό κανάλι από κατοίκους του οικισμού και ανασύρθηκε από τα νερά του καναλιού χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο ήδη είχαν φθάσει διασώστες από την Π.Υ. Καρδίτσας και πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που προσπάθησαν μάταια να επαναφέρουν το 12χρονο αγόρι.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρεκόρ ΑΠΕ στη Θέρμανση και Ψύξη στην ΕΕ – Πάνω από τον Μέσο Όρο η Κύπρος

Ρεκόρ ΑΠΕ στη Θέρμανση και Ψύξη στην ΕΕ – Πάνω από τον Μέσο Όρο η Κύπρος

Σε ιστορικά υψηλά επίπεδα έφτασε το 2024 η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) στη θέρμανση και την ψύξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με την Κύπρο να καταγράφει επίδοση σημαντικά υψηλότερη από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE