Όλα τα βλέμματα στο Κυπριακό - Ο ΠτΔ ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο μετά τις επαφές του στη Νέα Υόρκη
O Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενημερώνει στις εννέα και μισή το πρωί τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου για τις επαφές του στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «το κέντρο εμβολιασμού Walk-in θα λειτουργήσει τόσο για τους δημότες όσο και για άλλους πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν. Το κέντρο θα λειτουργήσει την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021, στην Κεντρική Πλατεία πλησίον της Εκκλησίας Παναγίας Αγίας Νάπας από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 3:00 το απόγευμα».
Προστίθεται ότι «το παρών τους στην έναρξη λειτουργίας του κέντρου, ώστε να επιβλέψουν τους εμβολιασμούς, θα δώσουν ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας και ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου».
Σημειώνεται ότι όλοι όσοι προσέρχονται στο κέντρο για εμβολιασμό θα πρέπει να προσκομίζουν το δελτίο ταυτότητας τους.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




