Aνήλικη έχασε τις αισθήσεις της ενώ κολυμπούσε – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Aνήλικη έχασε τις αισθήσεις της ενώ κολυμπούσε – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Τις αισθήσεις της ενώ κολυμπούσε έχασε ανήλικη ενώ κολυμπούσε με αποτέλεσμα να εισροφήσει ποσότητα νερού.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Σύμφωνα με ανάρτηση της «Παγκύπριας Επιτροπής Επαγγελματιών Ναυαγοσωστών Παράλιων», το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα 23/07 και ώρα 08.55 περίπου οι ναυαγοσώστες στην παραλία Φλαμίγκο της επαρχίας Λάρνακας.

Συγκεκριμένα οι ναυαγοσώστες της ομάδας του αεροδρομίου Λάρνακας καλέστηκαν να βοηθήσουν ανήλικη αλλοδαπή που έχασε τις αισθήσεις της εντός της θάλασσας.

Οι ναυαγοσώστες μπήκαν στο νερό, ρυμούλκησαν την ανήλικη στην στεριά όπου της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και οξυγόνο αφού η ίδια είχε εισροφήσει ποσότητα νερού.

Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού κλήθηκε ασθενοφόρο για την άμεση μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για περαιτέρω νοσηλεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE