«Τέλειωσαν» την Ιωάννου από το OMEGA - Δεν δέχθηκε να ολοκληρώσει τη σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τέλειωσαν» την Ιωάννου από το OMEGA - Δεν δέχθηκε να ολοκληρώσει τη σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοίνωση «βόμβα» από την Μαρία Ιωάννου.

Η παρουσιάστρια της ψυχαγωγικής εκπομπής του Omega, κατά την διάρκεια που έπεφταν οι σημερινοί τίτλοι τέλους ανακοίνωσε πως ολοκληρώνεται η συνεργασία της με το κανάλι του Αρχαγγέλου.

Όπως η ίδια είπε στον αέρα, η εκπομπή θα συνεχίσει κανονικά χωρίς εκείνη, ενώ τόνισε πως περίμενε εδώ και ενάμιση μήνα απάντηση από τον σταθμό για το αν θα υπάρξει ανανέωση στην συνεργασία τους.

Τέλος ανέφερε πως παρόλο που θα ολοκλήρωνε την σεζόν την επόμενη εβδομάδα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις αποφάσισε να αποχωρήσει σήμερα από την εκπομπή.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

Σχόλια που δεν είναι θετικά για τη δική μας πλευρά έχει θέσει το Πακιστάν στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ σπάζοντας τη σιωπηλή διαδικασία για το ψήφισμα για ανανέωση της εντολής της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE