Αφέθηκε ελεύθερος ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης - Μαζί του ακόμα ένα πρόσωπο

Αφέθηκε ελεύθερος ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης - Μαζί του ακόμα ένα πρόσωπο

Μετά απο τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε απο πολίτες για τα μέτρα κατα του κορωνοϊου, η Αστυνομία προέβη σε συλληψεις.

Ανάμεσα τους και ο επιδημιολόγος Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, ο οποίος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε σήμερα ελεύθερός μαζί με ακόμα ένα πρόσωπο, ενώ αναμένεται και τρίτο πρόσωπο να αφεθει ελεύθερο.

Να σημειωθεί ότι συλλήψεις έγιναν για τα επεισόδια έξω από το Συγκρότημα Δίας και από το Προεδρικό Μέγαρο.

Στην περίπτωση του κ.Σωτηριάδη, κατηγορήθηκε γραπτώς για παράνομη συνάθροιση, συνομωσία προς διάπραξη πλημμελήματος και παραβίαση του περί λοιμοκάθαρσης νόμου.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες της και για τον εντοπισμό και άλλων καταζητούμενων και αναζητούμενων προσώπων, σε σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το «Σίγμα» και από το Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE