Αφέθηκε ελεύθερος ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης - Μαζί του ακόμα ένα πρόσωπο

Αφέθηκε ελεύθερος ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης - Μαζί του ακόμα ένα πρόσωπο

Μετά απο τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε απο πολίτες για τα μέτρα κατα του κορωνοϊου, η Αστυνομία προέβη σε συλληψεις.

Ανάμεσα τους και ο επιδημιολόγος Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, ο οποίος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε σήμερα ελεύθερός μαζί με ακόμα ένα πρόσωπο, ενώ αναμένεται και τρίτο πρόσωπο να αφεθει ελεύθερο.

Να σημειωθεί ότι συλλήψεις έγιναν για τα επεισόδια έξω από το Συγκρότημα Δίας και από το Προεδρικό Μέγαρο.

Στην περίπτωση του κ.Σωτηριάδη, κατηγορήθηκε γραπτώς για παράνομη συνάθροιση, συνομωσία προς διάπραξη πλημμελήματος και παραβίαση του περί λοιμοκάθαρσης νόμου.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες της και για τον εντοπισμό και άλλων καταζητούμενων και αναζητούμενων προσώπων, σε σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το «Σίγμα» και από το Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.