Αφέθηκε ελεύθερος ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης - Μαζί του ακόμα ένα πρόσωπο

Αφέθηκε ελεύθερος ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης - Μαζί του ακόμα ένα πρόσωπο

Μετά απο τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε απο πολίτες για τα μέτρα κατα του κορωνοϊου, η Αστυνομία προέβη σε συλληψεις.

Ανάμεσα τους και ο επιδημιολόγος Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, ο οποίος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε σήμερα ελεύθερός μαζί με ακόμα ένα πρόσωπο, ενώ αναμένεται και τρίτο πρόσωπο να αφεθει ελεύθερο.

Να σημειωθεί ότι συλλήψεις έγιναν για τα επεισόδια έξω από το Συγκρότημα Δίας και από το Προεδρικό Μέγαρο.

Στην περίπτωση του κ.Σωτηριάδη, κατηγορήθηκε γραπτώς για παράνομη συνάθροιση, συνομωσία προς διάπραξη πλημμελήματος και παραβίαση του περί λοιμοκάθαρσης νόμου.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες της και για τον εντοπισμό και άλλων καταζητούμενων και αναζητούμενων προσώπων, σε σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το «Σίγμα» και από το Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE