ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβαλαν 'μπουρλότο' σε αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη - Την 'πλήρωσε' και δεύτερο όχημα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβαλαν 'μπουρλότο' σε αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη - Την 'πλήρωσε' και δεύτερο όχημα

Στόχος εμπρηστών έγινε τα ξημερώματα αυτοκίνητο 35χρονου, μόνιμου κατοίκου Λεμεσού. Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές και σε δεύτερο αυτοκίνητο. 

Η φωτιά, σύμφωνα με την Αστυνομία, τέθηκε λίγο μετά τις 3.30 τα ξημερώματα, ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο απέναντι από  το σπίτι του ιδιοκτήτη, σε περιοχή της Λεμεσού.

Επί τόπου έσπευσαν μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας για κατάσβεση της φωτιάς και μέλη της Αστυνομίας για τις απαραίτητες έρευνες. Όπως διαπιστώθηκε η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.  

Το αυτοκίνητο, αξίας 300 ευρώ, καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε δεύτερο όχημα, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση και ανήκει σε 33χρονη, επίσης από τη Λεμεσό.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE