Τσάκωσαν 33χρονο στο αεροδρόμιο Πάφου - Αναζητείτο για αδικήματα στις ΗΠΑ

Τσάκωσαν 33χρονο στο αεροδρόμιο Πάφου - Αναζητείτο για αδικήματα στις ΗΠΑ

Συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 33χρονος, ο οποίος αναζητείτο διεθνώς για αδικήματα που διαπράχθηκαν στις ΗΠΑ. 

Ο 33χρονος αφίχθηκε χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο Πάφου, από χώρα του εξωτερικού. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι τα στοιχεία του εντοπίζονται στον κατάλογο αναζητούμενων προσώπων από την Interpol, για αδικήματα νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, απάτης και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, που διαπράχθηκαν μεταξύ Ιουλίου 2016 και Φεβρουαρίου 2017, στις ΗΠΑ.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE