Το τρυφερό στιγμιότυπο του Κύπριου Ολυμπιονίκη με τη σύντροφο του την ώρα της τελετής έναρξης στο Τόκυο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το τρυφερό στιγμιότυπο του Κύπριου Ολυμπιονίκη με τη σύντροφο του την ώρα της τελετής έναρξης στο Τόκυο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο Τόκυο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «ΤΟΚΥΟ 2020».

Στην χθεσινή τελετή έναρξης απολαύσαμε τον σημαιοφόρο της Κύπρου, Μίλαν Τραϊκοβιτς, έχοντας στο πλάι του την σκοπεύτρια Άντρη Ελευθερίου. Καθώς με απόφαση της ΔΟΕ για πρώτη φορά φέτος κάθε χώρα είχε έναν άνδρα και μια γυναίκα για σημαιοφόρους.

Ο Μίλαν λίγο μετά δήλωσε περηφάνια έχοντας στα χέρια του την Κυπριακή σημαία.

Έτοιμος για τους αγώνες, ο Κύπριος Ολυμπιονίκης, με ένα story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε τον τρόπο που η σύντροφος του βρίσκεται στο πλευρό του.

Οι δύο τους με βιντεοκλήση επικοινωνούσαν κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης με την ίδια να του εύχεται καλή επιτυχία και ότι φυσικά βρίσκεται στο πλευρό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE