Θύμα βιασμού 18χρονη στην Αγία Νάπα – Την μετέφεραν στο Νοσοκομείο μετά την καταγγελία

Θύμα βιασμού 18χρονη στην Αγία Νάπα – Την μετέφεραν στο Νοσοκομείο μετά την καταγγελία

Υπόθεση βιασμού διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου, μετά από καταγγελία 18χρονης, εναντίον 28χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από την 18χρονη ότι ο 28χρονος την μετέφερε με τη βία σε απόμερο μέρος, όπου και ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, παρά τη θέληση της. Όπως ανάφερε στις Αρχές με τον νεαρό είχαν γνωριστεί νωρίτερα σε νυχτερινό κέντρο.

Μετά την καταγγελία η 18χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου και εξετάσθηκε, με τις Αρχές να εκδίδουν ένταλμα σύλληψης εναντίον του νεαρού. Ο ίδιος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Σαφείς αποστάσεις από ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 παίρνει ο Χάρης Γεωργιάδης, με επιστολή του προς την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, ημερομηνίας 27 Οκτωβρίου 2026. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι, εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιλεγεί ως υποψήφιος του κόμματος, δεν θα συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία για τη στήριξή του, ενώ αφήνει αιχμές για τις εσωκομματικές εξελίξεις, κάνοντας λόγο για συνθήκες πίεσης και «απροκάλυπτου πολιτικού εκβιασμού».

BEST OF TOTHEMAONLINE