Άρχισαν οι έντονες καταιγίδες σε περιοχές της Κύπρου – Σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση - ΒΙΝΤΕΟ

Άρχισαν οι έντονες καταιγίδες σε περιοχές της Κύπρου – Σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση - ΒΙΝΤΕΟ

Σε ισχύ από τις 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Ιουλίου βρίσκεται η κίτρινη προειδοποίηση που εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την προειδοποίηση αναμένονται ισχυρές καταιγίδες στα ορεινά και στο εσωτερικό, ενώ η ένταση της βροχές θα κυμαίνεται μεταξύ των 35 και 50 χιλιοστών ανά ώρα.

Ήδη χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν προχωρήσει σε αναρτήσει με βίντεο, όπου διακρίνεται η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή σε διάφορες περιοχές του νησιού. 

Τα βίντεο έχουν αναρτηθεί στην σελίδα "ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ".

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE