Άρχισαν οι έντονες καταιγίδες σε περιοχές της Κύπρου – Σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση - ΒΙΝΤΕΟ

Άρχισαν οι έντονες καταιγίδες σε περιοχές της Κύπρου – Σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση - ΒΙΝΤΕΟ

Σε ισχύ από τις 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Ιουλίου βρίσκεται η κίτρινη προειδοποίηση που εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την προειδοποίηση αναμένονται ισχυρές καταιγίδες στα ορεινά και στο εσωτερικό, ενώ η ένταση της βροχές θα κυμαίνεται μεταξύ των 35 και 50 χιλιοστών ανά ώρα.

Ήδη χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν προχωρήσει σε αναρτήσει με βίντεο, όπου διακρίνεται η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή σε διάφορες περιοχές του νησιού. 

Τα βίντεο έχουν αναρτηθεί στην σελίδα "ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ".

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE