Στα κατεχόμενα ανακοινώθηκαν 139 περιστατικά κορωνοϊού

Στα κατεχόμενα ανακοινώθηκαν 139 περιστατικά κορωνοϊού

Το "υπουργείο υγείας" ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκαν 139 νέα περιστατικά κορωνοϊού από σύνολο 19,068 διαγνωστικών εξετάσεων. Νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι ένας ασθενής απεβίωσε. 

Από τα περιστατικά τα 9 αφορούν αφίξεις στο παράνομο αεροδρόμιο, 14 είναι επαφές κρουσμάτων και τα 116 μεταδόσεις στην κοινότητα. Από αυτές οι 31 εντοπίζονται στην κατεχόμενη Λευκωσία, 50 στην κατεχόμενη Κερύνεια,  21 στην κατεχόμενη Αμμόχωστο,  4 στην κατεχόμενη Μόρφου και 10 στο κατεχόμενο Τρίκωμο.

Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων είναι 10,577 και των θανάτων 39.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE