Στα κατεχόμενα ανακοινώθηκαν 139 περιστατικά κορωνοϊού

Στα κατεχόμενα ανακοινώθηκαν 139 περιστατικά κορωνοϊού

Το "υπουργείο υγείας" ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκαν 139 νέα περιστατικά κορωνοϊού από σύνολο 19,068 διαγνωστικών εξετάσεων. Νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι ένας ασθενής απεβίωσε. 

Από τα περιστατικά τα 9 αφορούν αφίξεις στο παράνομο αεροδρόμιο, 14 είναι επαφές κρουσμάτων και τα 116 μεταδόσεις στην κοινότητα. Από αυτές οι 31 εντοπίζονται στην κατεχόμενη Λευκωσία, 50 στην κατεχόμενη Κερύνεια,  21 στην κατεχόμενη Αμμόχωστο,  4 στην κατεχόμενη Μόρφου και 10 στο κατεχόμενο Τρίκωμο.

Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων είναι 10,577 και των θανάτων 39.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE