Ανήλικος κινδύνευσε να πνιγεί στην Λεμεσό - Άμεση επέμβαση ναυαγοσωστών

Ανήλικος κινδύνευσε να πνιγεί στην Λεμεσό - Άμεση επέμβαση ναυαγοσωστών

Άμεση επέμβαση ναυαγοσωστών του ΛΕΜ15, στην παραλία απέναντι από το παλιό Γ.Σ.Ο, το απόγευμα του Σαββάτου 24/7, στο κάλεσμα ανηλίκου λουόμενου για βοήθεια.

Ο νεαρός ενώ κολυμπούσε με φίλο του από τους κυματοθραύστες προς την ακτή λίγο πριν τις 18:00, λόγω κόπωσης κινδύνευσε με πνιγμό και κάλεσε σε βοήθεια.

Ναυαγοσώστης του ΛΕΜ15 έσπευσε άμεσα και μετέφερε τον νεαρό με ασφάλειά στην ακτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE