ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Πλήθος κόσμου στη διαμαρτυρία - Ισχυρή αστυνομική παρουσία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Πλήθος κόσμου στη διαμαρτυρία - Ισχυρή αστυνομική παρουσία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Λόγω προγραμματισμένης εκδήλωσης διαμαρτυρίας, τμήμα της λεωφόρου Αθαλάσσας, στη Λευκωσία, μπροστά από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση. 

Καλούνται οι οδηγοί, όπως κατά τις διακινήσεις τους στην περιοχή, αποφεύγουν να χρησιμοποιούν την εν λόγω λεωφόρο και να χρησιμοποιούν άλλα σημεία του οδικού δικτύου για να μεταβούν στον προορισμό τους. 

Προτρέπονται επίσης οι οδηγοί, να είναι υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας.ΚΥ.

Όπως αναφέρεται πλήθος κόσμου συρρέει στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που λαμβάνει χώρα έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης με τα πνεύματα να είναι απόλυτα ήρεμα. Όπως μπορείτε να διακρίνετε και στις φωτογραφίες στο χώρο υπάρχει έντονη αλλά διακριτική παρουσία της αστυνομικής δύναμης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.