ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Πλήθος κόσμου στη διαμαρτυρία - Ισχυρή αστυνομική παρουσία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Πλήθος κόσμου στη διαμαρτυρία - Ισχυρή αστυνομική παρουσία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Λόγω προγραμματισμένης εκδήλωσης διαμαρτυρίας, τμήμα της λεωφόρου Αθαλάσσας, στη Λευκωσία, μπροστά από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση. 

Καλούνται οι οδηγοί, όπως κατά τις διακινήσεις τους στην περιοχή, αποφεύγουν να χρησιμοποιούν την εν λόγω λεωφόρο και να χρησιμοποιούν άλλα σημεία του οδικού δικτύου για να μεταβούν στον προορισμό τους. 

Προτρέπονται επίσης οι οδηγοί, να είναι υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας.ΚΥ.

Όπως αναφέρεται πλήθος κόσμου συρρέει στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που λαμβάνει χώρα έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης με τα πνεύματα να είναι απόλυτα ήρεμα. Όπως μπορείτε να διακρίνετε και στις φωτογραφίες στο χώρο υπάρχει έντονη αλλά διακριτική παρουσία της αστυνομικής δύναμης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE