ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Πλήθος κόσμου στη διαμαρτυρία - Ισχυρή αστυνομική παρουσία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Πλήθος κόσμου στη διαμαρτυρία - Ισχυρή αστυνομική παρουσία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Λόγω προγραμματισμένης εκδήλωσης διαμαρτυρίας, τμήμα της λεωφόρου Αθαλάσσας, στη Λευκωσία, μπροστά από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση. 

Καλούνται οι οδηγοί, όπως κατά τις διακινήσεις τους στην περιοχή, αποφεύγουν να χρησιμοποιούν την εν λόγω λεωφόρο και να χρησιμοποιούν άλλα σημεία του οδικού δικτύου για να μεταβούν στον προορισμό τους. 

Προτρέπονται επίσης οι οδηγοί, να είναι υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας.ΚΥ.

Όπως αναφέρεται πλήθος κόσμου συρρέει στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που λαμβάνει χώρα έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης με τα πνεύματα να είναι απόλυτα ήρεμα. Όπως μπορείτε να διακρίνετε και στις φωτογραφίες στο χώρο υπάρχει έντονη αλλά διακριτική παρουσία της αστυνομικής δύναμης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE