ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Πλήθος κόσμου στη διαμαρτυρία - Ισχυρή αστυνομική παρουσία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Πλήθος κόσμου στη διαμαρτυρία - Ισχυρή αστυνομική παρουσία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Λόγω προγραμματισμένης εκδήλωσης διαμαρτυρίας, τμήμα της λεωφόρου Αθαλάσσας, στη Λευκωσία, μπροστά από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση. 

Καλούνται οι οδηγοί, όπως κατά τις διακινήσεις τους στην περιοχή, αποφεύγουν να χρησιμοποιούν την εν λόγω λεωφόρο και να χρησιμοποιούν άλλα σημεία του οδικού δικτύου για να μεταβούν στον προορισμό τους. 

Προτρέπονται επίσης οι οδηγοί, να είναι υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας.ΚΥ.

Όπως αναφέρεται πλήθος κόσμου συρρέει στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που λαμβάνει χώρα έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης με τα πνεύματα να είναι απόλυτα ήρεμα. Όπως μπορείτε να διακρίνετε και στις φωτογραφίες στο χώρο υπάρχει έντονη αλλά διακριτική παρουσία της αστυνομικής δύναμης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE