Ελλάδα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Αργολίδα

Ελλάδα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Αργολίδα

Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της νύχτας έδινε μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής στο χωριό Αραχναίο στην Αργολίδα η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε εκκένωση του χωριού Γκάτζια καθώς η πυρκαγιά πήρε μεγάλες διαστάσεις και απείλησε σπίτια.

Σύμφωνα με το argolikeseidiseis.gr oι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούσαν στην περιοχή είχαν να αντιμετωπίσουν, μεταξύ άλλων και τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν. Οι δυνάμεις, όπως ανέφερε το τοπικό μέσο, είχαν λάβει θέσεις σε καίρια σημεία μέσα στο χωριό ώστε να προστατεύσουν τις περιουσίες των κατοίκων.
5347401.jpg
5347411.jpg

Πηγή: Έθνος 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν ήξερα για τη λιμουζίνα» - Αιχμές Προέδρου Χριστοδουλίδη για εσκεμμένη διαρροή από τη Βουλή

«Δεν ήξερα για τη λιμουζίνα» - Αιχμές Προέδρου Χριστοδουλίδη για εσκεμμένη διαρροή από τη Βουλή

Σήκωσε το γάντι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε για την αγορά νέας θωρακισμένης λιμουζίνας, δηλώνοντας πως ο ίδιος δεν γνώριζε οτιδήποτε για την πρόθεση αγοράς του οχήματος και αφήνοντας την ίδια ώρα σαφείς αιχμές για τους λόγους που το θέμα διέρρευσε στη δημοσιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE