Ελλάδα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Αργολίδα

Ελλάδα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Αργολίδα

Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της νύχτας έδινε μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής στο χωριό Αραχναίο στην Αργολίδα η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε εκκένωση του χωριού Γκάτζια καθώς η πυρκαγιά πήρε μεγάλες διαστάσεις και απείλησε σπίτια.

Σύμφωνα με το argolikeseidiseis.gr oι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούσαν στην περιοχή είχαν να αντιμετωπίσουν, μεταξύ άλλων και τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν. Οι δυνάμεις, όπως ανέφερε το τοπικό μέσο, είχαν λάβει θέσεις σε καίρια σημεία μέσα στο χωριό ώστε να προστατεύσουν τις περιουσίες των κατοίκων.
5347401.jpg
5347411.jpg

Πηγή: Έθνος 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE