Βόμβα σε οικία στη Λευκωσία – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετά την έκρηξη

Βόμβα σε οικία στη Λευκωσία – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετά την έκρηξη

Σε συναγερμό οι Αρχές μετά από έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 26 Ιουλίου σε οικία στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 5:20 τα ξημερώματα της Δευτέρας 26/7, τοποθέτησαν βόμβα υψηλής ισχύος σε πόρτα γκαράζ σε οικία στην περιοχή Καλλιθέας στη Λευκωσία.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές ενώ υπήρξε αναστάτωση.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας όπου απέκλεισαν την σκηνή για να ερευνήσουν την περιοχή. Ενώπιον των Αρχών βρίσκεται και οπτικογραφημένο υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.