Βόμβα σε οικία στη Λευκωσία – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετά την έκρηξη

Βόμβα σε οικία στη Λευκωσία – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετά την έκρηξη

Σε συναγερμό οι Αρχές μετά από έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 26 Ιουλίου σε οικία στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 5:20 τα ξημερώματα της Δευτέρας 26/7, τοποθέτησαν βόμβα υψηλής ισχύος σε πόρτα γκαράζ σε οικία στην περιοχή Καλλιθέας στη Λευκωσία.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές ενώ υπήρξε αναστάτωση.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας όπου απέκλεισαν την σκηνή για να ερευνήσουν την περιοχή. Ενώπιον των Αρχών βρίσκεται και οπτικογραφημένο υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE