Βόμβα σε οικία στη Λευκωσία – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετά την έκρηξη

Βόμβα σε οικία στη Λευκωσία – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετά την έκρηξη

Σε συναγερμό οι Αρχές μετά από έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 26 Ιουλίου σε οικία στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 5:20 τα ξημερώματα της Δευτέρας 26/7, τοποθέτησαν βόμβα υψηλής ισχύος σε πόρτα γκαράζ σε οικία στην περιοχή Καλλιθέας στη Λευκωσία.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές ενώ υπήρξε αναστάτωση.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας όπου απέκλεισαν την σκηνή για να ερευνήσουν την περιοχή. Ενώπιον των Αρχών βρίσκεται και οπτικογραφημένο υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE