Άνδρας «μπούκαρε» στο σπίτι της γειτόνισσας του την χτύπησε και της έσπασε τα παράθυρα – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο από ξυλοδαρμό 51χρονη

Άνδρας «μπούκαρε» στο σπίτι της γειτόνισσας του την χτύπησε και της έσπασε τα παράθυρα – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο από ξυλοδαρμό 51χρονη

Στην σύλληψη 83χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου την Δευτέρα 26 Ιουλίου, μετά από καταγγελία που δέχθηκε από 51χρονη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η γυναίκα ηλικίας 51 ετών κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από τον 83χρονο γείτονα της, καθώς μπούκαρε στο σπίτι της, ξεκίνησε να σπάει τα παράθυρα της και στην συνέχεια την χτύπησε.

Η 51χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε πως είχε διάφορα κατάγματα.

Μετά από Δικαστικό ένταλμα η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον 83χρονο, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE