Οι παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στο Βαρώσι στη συνάντηση ΥΠΕΞ - Πρωθυπουργού Ισραήλ

Οι παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στο Βαρώσι στη συνάντηση ΥΠΕΞ - Πρωθυπουργού Ισραήλ

Οι παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στο Βαρώσι ήταν στην ατζέντα των θεμάτων που συζήτησε στο Ισραήλ ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο επίσκεψης εργασίας που πραγματοποιεί στη γείτονα χώρα.

Ο κ. Χριστοδουλίδης έγινε δεκτός την Τρίτη από τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Νaftali Bennett, με τον οποίο συζήτησε μεταξύ άλλων, "την περαιτέρω ενίσχυση των ισχυρών διμερών σχέσεων, τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στο Βαρώσι, τον EastMed, τις σχέσεις ΕΕ - Ισραήλ και τις κοινές μας προσπάθειες για προώθηση της ειρήνης, της ασφάλειας, της σταθερότητας και της συνεργασίας στην περιοχή μας" ανέφερε στο twitter ο Υπουργός.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Το καμένο βαν, τα πυρά και οι σκιές πίσω από τη δολοφονία Δημοσθένους – Τι ψάχνει η Αστυνομία

Βίντεο: Το καμένο βαν, τα πυρά και οι σκιές πίσω από τη δολοφονία Δημοσθένους – Τι ψάχνει η Αστυνομία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού για την άγρια δολοφονία του 49χρονου επιχειρηματία και Προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας «Καρμίωτισσα», Σταύρου Δημοσθένους, που σημειώθηκε γύρω στις 9 το πρωί της Πέμπτης στη Λεμεσό.