ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτά τα προϊόντα αποσύρονται από την αγορά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτά τα προϊόντα αποσύρονται από την αγορά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απόσυρση καλλυντικών προϊόντων από την αγορά

Το Δίκτυο Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX), στην τελευταία γνωστοποίησή του, ενημερώνει τα κράτη μέλη, ότι στην Ευρώπη έχουν εντοπισθεί και αποσυρθεί καλλυντικά προϊόντα.

Για τα προϊόντα δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες αναφορικά με τις χώρες εξαγωγής τους. Για τον λόγο αυτό οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των πιο πάνω προϊόντων στην αγορά και προτρέπουν το κοινό σε περίπτωση που τυχόν έχει στην κατοχή του τα εν λόγω προϊόντα να διακόψει τη χρήση τους ή σε περίπτωση που εντοπίσει τα προϊόντα αυτά, να επικοινωνήσει με τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες, στα τηλέφωνα 22608606 και 22608663.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πανέτοιμος να συμμετάσχει σε νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό ο ΠτΔ - «Χάθηκε πολύς χρόνος»

Πανέτοιμος να συμμετάσχει σε νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό ο ΠτΔ - «Χάθηκε πολύς χρόνος»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας τονίζει εκ νέου πως είναι πανέτοιμος - ακόμη και την ερχόμενη εβδομάδα - να συμμετάσχει σε νέα διευρυμένη συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η άμεση επανέναρξη συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE