Δύο σοβαρά τραυματίες και πέντε αγνοούμενοι από την έκρηξη σε εργοστάσιο του Λεβερκούζεν

Δύο σοβαρά τραυματίες και πέντε αγνοούμενοι από την έκρηξη σε εργοστάσιο του Λεβερκούζεν

Για δύο «σοβαρά τραυματίες» και πέντε αγνοούμενους μετά την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε εγκαταστάσεις καύσης απορριμμάτων της εταιρίας Currenta, σε βιομηχανικό πάρκο του Λεβερκούζεν, κάνει λόγο η εφημερίδα BILD, επικαλούμενη πηγές της ιδιοκτήτριας εταιρίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, υπάρχουν «πολλοί τραυματίες», αλλά διευκρινίζεται ότι» η κατάσταση παραμένει συγκεχυμένη». Πυκνός μαύρος καπνός έχει κατακλύσει την περιοχή και οι κάτοικοι ειδοποιήθηκαν με μήνυμα για «ακραίο κίνδυνο», μέσω της εφαρμογής «ΝΙΝΑ», να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους, με κλειστά παράθυρα και πόρτες.

Η φωτιά, μεταδίδει η BILD, απειλεί να εξαπλωθεί σε παρακείμενη εγκατάσταση με εύφλεκτα υλικά, ενώ στην περιοχή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής και σωστικών συνεργείων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έφθασε στο Καζακστάν για επίσημη επίσκεψη - Τον υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός - Δείτε φωτογραφίες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έφθασε στο Καζακστάν για επίσημη επίσκεψη - Τον υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός - Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε σήμερα Τρίτη 2/6 αργά το απόγευμα στην Αστάνα, του Καζακστάν, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη του, την πρώτη που Κύπριου Προέδρου στο Καζακστάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE