ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με 3ωρη αντεξέταση της παραπονούμενης συνεχίστηκε η δική του Μητροπολίτη τέως Κιτίου

Με 3ωρη αντεξέταση της παραπονούμενης συνεχίστηκε η δική του Μητροπολίτη τέως Κιτίου

Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη του Μητροπολίτη τέως Κιτίου στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας Αμμοχώστου. Ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου αντιμετωπίζει κατηγορία βιασμού. Το αδίκημα φέρεται να διαπράχθηκε μεταξύ 1-30 Απριλίου 2011 στο χώρο εργασίας του ηλικίας 83 ετών ανώτερου κληρικού, στη Λάρνακα.


Σήμερα αντεξετάστηκε για περίπου 3 ώρες η παραπονούμενη από τον συνήγορο υπεράσπισης του μητροπολίτη τέως Κιτίου κ. Μιχάλη Πική. ο οποίος υπεραμύνθηκε της αθωότητας του πελάτη του για τα όσα κατηγορείται.

Ο Συνήγορος υπεράσπισης υπέβαλε στην παραπονούμενη την θέση του πελάτη του ότι ουδέποτε έγιναν αυτά που η ίδια ισχυρίζεται εναντίον του και ότι είναι αθώος για αυτά τα οποία τον κατηγορεί.

Ακολούθως μετά το πέρας της μαρτυρίας της παραπονούμενης έδωσε μαρτυρία ο Υπεύθυνος του μουσείου της Ιεράς Μονής Κύκκου η οποία είχε αγοράσει την εικόνα της Παναγιάς από την παραπονούμενη.

Αύριο η δικαστική διαδικασία θα συνεχίσει ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας Αμμοχώστου όπου θα κληθούν 2 ή 3 άλλοι μάρτυρες κατηγορίας, η μια είναι ουσιαστικά τυπική μάρτυς, η άλλη είναι αστυνομικός, εξεταστής της υπόθεσης, και αναμένεται ότι η μαρτυρία τους θα είναι σύντομη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top