Γενέθλια για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Με μίνι γαλάζιο φόρεμα και τον Σάκη Κατσούλη στο πλευρό της

Γενέθλια για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Με μίνι γαλάζιο φόρεμα και τον Σάκη Κατσούλη στο πλευρό της

Τα 26 της χρόνια συμπλήρωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και φρόντισε να περάσει τα γενέθλιά της με τον καλύτερο τρόπο, έχοντας στο πλευρό της τους φίλους και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Αρχικά, την περίμενε μια έκπληξη από τον Σάκη Κατσούλη

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Katsoulis (@sakiskats)

Ενώ στη συνέχεια γιόρτασε το γεγονός σβήνοντας μια εντυπωσιακή τεράστια θεματική τούρτα Survivor, περιτριγυρισμένη από πρώην συμπαίκτες της όπως η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Παύλος Γαλακτερός και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Εκεί βρέθηκε και ο Γιώργος Τσαλίκης

Όπως βλέπεις, επέλεξε ένα hot γαλάζιο φόρεμα με cut outs σε μίνι μήκος, ενώ είχε τα μαλλιά της ελεύθερα χτενισμένα σε ανέμελες μπούκλες.

Πηγή: missbloom.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.