Φιλιππίδης: Καταιγισμός στο Twitter για την προφυλάκισή του - «Επίδαυρος οι φυλακές της Τρίπολης»

Φιλιππίδης: Καταιγισμός στο Twitter για την προφυλάκισή του - «Επίδαυρος οι φυλακές της Τρίπολης»

Χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου σχολιάζουν την σύλληψη και προφυλάκιση αλλά και τον... συνωστισμό και την συνύπαρξη με τον Λιγνάδη στις φυλακές της Τρίπολης

 

Επιχαίρουν δεκάδες χρήστες των social media για τη σύλληψη και την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Άλλοι εκφράζουν, ψύχραιμα κατά το δυνατόν, την ικανοποίησή τους για την αποτελεσματική λειτουργία της δικαιοσύνης. Άλλοι θυμούνται τη Βάνα Μπάρμπα και την υποστήριξη την οποίαν προσέφερε στον κατηγορούμενο ηθοποιό/σκηνοθέτη. Και ενώ ορισμένοι σαρκάζουν το συνωστισμό αστέρων στις φυλακές, οι περισσότεροι απλώς περιλούζουν τον Πέτρο Φιλιππίδη με όση χολή θεωρούν ότι αρμόζει στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Ακολουθεί απάνθισμα tweet από το hashtag #Φιλιππίδης, το οποίο παρέμεινε πρώτο στα ελληνικά trend για πολλές ώρες την Τρίτη 27/07 ύστερα από την ανακοίνωση ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα οδηγηθεί στις φυλακές Τριπόλεως.

Δείτε τις αναρτήσεις στο Twitter:

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Αβέρωφ και Παμπορίδης μπήκαν επίσημα στην κούρσα του ΔΗΣΥ για το χρίσμα των Προεδρικών

ΔΗΣΥ: Αβέρωφ και Παμπορίδης μπήκαν επίσημα στην κούρσα του ΔΗΣΥ για το χρίσμα των Προεδρικών

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης υπέβαλαν σήμερα και επίσημα τις υποψηφιότητές τους για το «χρίσμα» του Δημοκρατικού Συναγερμού ενόψει των Προεδρικών Εκλογών του 2028, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας εσωκομματικής αναμέτρησης που αναμένεται να αναδείξει τις διαφορετικές προσεγγίσεις και τις διαχωριστικές γραμμές εντός του κόμματος, με την ψηφοφορία να έχει οριστεί για τις 29 Νοεμβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE