Εντάσεις στο Αεροδρόμιο Πάφου: Ταλαιπωρία και μη τήρηση των μέτρων - Άμεση παρέμβαση Αστυνομίας

Εντάσεις στο Αεροδρόμιο Πάφου: Ταλαιπωρία και μη τήρηση των μέτρων - Άμεση παρέμβαση Αστυνομίας

Εικόνες συνωστισμού στο αεροδρόμιο Πάφου, υπήρξαν το βράδυ της Τρίτης 27 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι», είχαν φτάσει πτήσεις από Αγία Πετρούπολη, Λονδίνο, Μάντσεστερ, και Κέρκυκρα, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να σχηματίσουν μεγάλη ουρά, ενώ δεν έλειψαν και οι εκνευρισμοί από διάφορους πολίτες, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, έπρεπε να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού, ωστόσο όπως σημειώθηκε δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε από την δημοσιογράφο της εκπομπής, υπήρξε ένταση από κάποιους επιβάτες καθώς εκτός από την ταλαιπωρία, δεν τηρούνταν ούτε και τα μέτρα προστασίας.

Για τις εντάσεις χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE