Εντάσεις στο Αεροδρόμιο Πάφου: Ταλαιπωρία και μη τήρηση των μέτρων - Άμεση παρέμβαση Αστυνομίας

Εντάσεις στο Αεροδρόμιο Πάφου: Ταλαιπωρία και μη τήρηση των μέτρων - Άμεση παρέμβαση Αστυνομίας

Εικόνες συνωστισμού στο αεροδρόμιο Πάφου, υπήρξαν το βράδυ της Τρίτης 27 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι», είχαν φτάσει πτήσεις από Αγία Πετρούπολη, Λονδίνο, Μάντσεστερ, και Κέρκυκρα, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να σχηματίσουν μεγάλη ουρά, ενώ δεν έλειψαν και οι εκνευρισμοί από διάφορους πολίτες, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, έπρεπε να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού, ωστόσο όπως σημειώθηκε δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε από την δημοσιογράφο της εκπομπής, υπήρξε ένταση από κάποιους επιβάτες καθώς εκτός από την ταλαιπωρία, δεν τηρούνταν ούτε και τα μέτρα προστασίας.

Για τις εντάσεις χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατηφόρο στη Σωτήρα: Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σημείο - Θρήνος για την 19χρονη Κριστίνα

Θανατηφόρο στη Σωτήρα: Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σημείο - Θρήνος για την 19χρονη Κριστίνα

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/2) στη λεωφόρο Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα, με θύμα την 19χρονη Κριστίνα Αχιλλέως, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από σφοδρή σύγκρουση οχήματος στο οποίο επέβαινε.

BEST OF TOTHEMAONLINE