Ποινή φυλάκισης 10 ετών σε 48χρονη που έφθασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με 15 κιλά κάνναβη

Ποινή φυλάκισης 10 ετών σε 48χρονη που έφθασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με 15 κιλά κάνναβη

Το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε σήμερα στη Λάρνακα, καταδίκασε 48χρονη και 51χρονο σε ποινές φυλάκισης 10 και 5 ετών, αντίστοιχα, αφού τους έκρινε ένοχους σε υποθέσεις που αφορούν ναρκωτικά.

Σχετικά με την πρώτη υπόθεση, η 48χρονη είχε συλληφθεί στις 23/5/2021, όταν με την άφιξη της στην Κύπρο από χώρα του εξωτερικού, κατά τον έλεγχο των αποσκευών της εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 26 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 15 κιλών και 333 γραμμαρίων περίπου. Στην κατοχή της εντοπίστηκε και κατασχέθηκε επίσης το χρηματικό ποσό των €350.

Σχετικά με τη δεύτερη υπόθεση, ο 51χρονος, είχε συλληφθεί στις 31/5/2020, όταν σε έλεγχο που έγινε από μέλη της ΥΚΑΝ σε όχημα που οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, παρά τη Χοιροκοιτία, εντοπίστηκε ένα νάιλον σακούλι που περιείχε 3 κιλά και 136 γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης. Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων, δύο φυτά κάνναβης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.