Δέσποινα Βανδή: Είναι αυτός ο κούκλος μελαχρινός ο νέος της σύντροφος; Φωτογραφίες που τους καίνε

Δέσποινα Βανδή: Είναι αυτός ο κούκλος μελαχρινός ο νέος της σύντροφος; Φωτογραφίες που τους καίνε

Ερωτευμένη ξανά η τραγουδίστρια; Σαν βόμβα εν αιθρία έπεσε την Πέμπτη 15 Ιουλίου η ανακοίνωση του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου.

Δύο εβδομάδες μετά την είδηση του χωρισμού της, η Δέσποινα Βανδή όπως φαίνεται θέλει να τα αφήσει όλα πίσω της και να γυρίσει καινούργια σελίδα στην ζωή της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο socialista.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.