Άνοιξαν πυρ εναντίον οικίας ζεύγους στο Ζακάκι – Γνωστοί στις Αρχές ο 31χρονος και η 27χρονη

Άνοιξαν πυρ εναντίον οικίας ζεύγους στο Ζακάκι – Γνωστοί στις Αρχές ο 31χρονος και η 27χρονη

Σε συναγερμό τέθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 29 Ιουλίου, η Αστυνομία μετά από επίθεση με πυροβολισμούς σε οικία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 5:40 τα ξημερώματα άγνωστος ή άγνωστοι έριξαν πυροβολισμούς σε οικία στο Ζακάκι. Στην εν λόγω οικία διαμένει ζευγάρι ηλικιών 31 ετών ο άνδρας και 27 ετών η γυναίκα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζεύγος είναι γνωστό στις Αρχές για προηγούμενες υποθέσεις που αφορούν παράνομες ουσίες. Οι δύο τους οδηγήθηκαν ενώπιον των ανακριτών όπου καταθέτουν. 

Στο σημείο έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου απέκλεισαν την σκηνή και διενεργούν έρευνες.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις εκτιμάται πως εναντίον της οικίας ρίφθηκε αριθμός πυροβολισμών, από κυνηγετικό όπλο και ενδεχομένως και από πιστόλι ή περίστροφο, ενω  προκλήθηκαν μικρές ζημιές στην τοιχοποιία από τους πυροβολισμούς

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

Τα τελευταία τρία χρόνια, υλοποιώντας ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό, «έχουμε πετύχει να αυξήσουμε το κυπριακό νηολόγιο κατά περίπου 27%, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα μας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε χαιρετισμό του, το Σάββατο, στο Φεστιβάλ «ΘΑΛΑΣΣΑ 2026» που διοργάνωσαν στον Μόλο Λεμεσού ο Δήμος της πόλης και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, με κεντρικό μήνυμα "Ζήσε τη Θάλασσα - Γνώρισε τη Ναυτιλία". Ο Πρόεδρος επεσήμανε, παράλληλα, ότι έχουν αυξηθεί τα έσοδα του κράτους σε σχέση με την πλοιοδιαχείριση, περίπου 19%-20%.

BEST OF TOTHEMAONLINE