Προσπάθησαν να ξεγελάσουν τις Αρχές με safe pass «μαϊμού» υπάλληλοι υποστατικών – ΒΙΝΤΕΟ

 Προσπάθησαν να ξεγελάσουν τις Αρχές με safe pass «μαϊμού» υπάλληλοι υποστατικών – ΒΙΝΤΕΟ

Εκδίδουν ψεύτικα safe pass και τα παρουσιάζουν σαν πραγματικά.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, τα πλαστά safe pass εντοπίστηκαν σε δυο περιπτώσεις υπαλλήλων, στην Λευκωσία και την ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου.

Όπως εξήγησε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», τα δυο άτομα παρουσιάσει σε μέλη της Αστυνομίας δυο πλαστά ράμπιτ τεστ, στα οποία άλλαξαν την ημερομηνία. Αμέσως η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη τους.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της ποινής ο κ. Ανδρέου ανέφερε: «Όσον αφορά τα θέματα πλαστογραφίας και πλαστών εγγράφων είναι πέραν των τριών χρόνων. Είναι σοβαρά ποινικά αδικήματα και στις περιπτώσεις που εντοπίζονται θα προχωρούμε σε αυτόφωρη σύλληψη και άμεση καταχώρηση ενώπιον Δικαστηρίου».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE