Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μπήκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Πέμπτης (29.07.2021).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός παρουσιαστής έχει εδώ και ημέρες πολύ υψηλό πυρετό, ενώ εμφάνισε και λοίμωξη του αναπνευστικού.

Παρ’ ότι πρόκειται για έντονα σημάδια κορονοϊού, μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν νοσεί από τον ιό ή υπάρχει άλλο πρόβλημα.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE