Πιάστηκαν στο αεροδρόμιο Πάφου με πλαστες ταυτότητες

Πιάστηκαν στο αεροδρόμιο Πάφου με πλαστες ταυτότητες

Διατάγματα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον ζεύγους για υπόθεση πλαστοπροσωπίας, παράνομης εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας και παράνομης παραμονής προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πρόκειται για την 3η υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας που διερευνά το ΤΑΕ Πάφου από το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 11:00 χθες, παρουσιάστηκαν για να αναχωρήσουν από τον αερολιμένα Πάφου, άντρας 37 ετών και γυναίκα 30 ετών, παρουσιάζοντας δελτία ταυτότητος για τα οποία ηγέρθησαν υπόνοιες ότι ήταν πλαστά.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι στα διαβατήρια τους οι φωτογραφίες που απεικονίζονταν ήταν διαφορετικές από τις δικές τους.

Το ζεύγος μεταφέρθηκε στα γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου όπου και ανακρίθηκε ενώ οι ισχυρισμοί τους διερευνώνται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Ελ Αλαμέιν αύριο ο Χριστοδουλίδης – Η συνάντηση που φέρνει στο ίδιο τραπέζι τρεις ηγέτες

Στο Ελ Αλαμέιν αύριο ο Χριστοδουλίδης – Η συνάντηση που φέρνει στο ίδιο τραπέζι τρεις ηγέτες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει αύριο το πρωί στο Ελ Αλαμέιν της Αιγύπτου, όπου θα συμμετάσχει στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου, με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου κ. Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου Σίσι.

BEST OF TOTHEMAONLINE