Πιάστηκαν στο αεροδρόμιο Πάφου με πλαστες ταυτότητες

Πιάστηκαν στο αεροδρόμιο Πάφου με πλαστες ταυτότητες

Διατάγματα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον ζεύγους για υπόθεση πλαστοπροσωπίας, παράνομης εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας και παράνομης παραμονής προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πρόκειται για την 3η υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας που διερευνά το ΤΑΕ Πάφου από το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 11:00 χθες, παρουσιάστηκαν για να αναχωρήσουν από τον αερολιμένα Πάφου, άντρας 37 ετών και γυναίκα 30 ετών, παρουσιάζοντας δελτία ταυτότητος για τα οποία ηγέρθησαν υπόνοιες ότι ήταν πλαστά.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι στα διαβατήρια τους οι φωτογραφίες που απεικονίζονταν ήταν διαφορετικές από τις δικές τους.

Το ζεύγος μεταφέρθηκε στα γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου όπου και ανακρίθηκε ενώ οι ισχυρισμοί τους διερευνώνται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE