Πιάστηκαν στο αεροδρόμιο Πάφου με πλαστες ταυτότητες

Πιάστηκαν στο αεροδρόμιο Πάφου με πλαστες ταυτότητες

Διατάγματα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον ζεύγους για υπόθεση πλαστοπροσωπίας, παράνομης εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας και παράνομης παραμονής προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πρόκειται για την 3η υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας που διερευνά το ΤΑΕ Πάφου από το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 11:00 χθες, παρουσιάστηκαν για να αναχωρήσουν από τον αερολιμένα Πάφου, άντρας 37 ετών και γυναίκα 30 ετών, παρουσιάζοντας δελτία ταυτότητος για τα οποία ηγέρθησαν υπόνοιες ότι ήταν πλαστά.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι στα διαβατήρια τους οι φωτογραφίες που απεικονίζονταν ήταν διαφορετικές από τις δικές τους.

Το ζεύγος μεταφέρθηκε στα γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου όπου και ανακρίθηκε ενώ οι ισχυρισμοί τους διερευνώνται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE