Πιάστηκαν στο αεροδρόμιο Πάφου με πλαστες ταυτότητες

Πιάστηκαν στο αεροδρόμιο Πάφου με πλαστες ταυτότητες

Διατάγματα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον ζεύγους για υπόθεση πλαστοπροσωπίας, παράνομης εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας και παράνομης παραμονής προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πρόκειται για την 3η υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας που διερευνά το ΤΑΕ Πάφου από το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 11:00 χθες, παρουσιάστηκαν για να αναχωρήσουν από τον αερολιμένα Πάφου, άντρας 37 ετών και γυναίκα 30 ετών, παρουσιάζοντας δελτία ταυτότητος για τα οποία ηγέρθησαν υπόνοιες ότι ήταν πλαστά.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι στα διαβατήρια τους οι φωτογραφίες που απεικονίζονταν ήταν διαφορετικές από τις δικές τους.

Το ζεύγος μεταφέρθηκε στα γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου όπου και ανακρίθηκε ενώ οι ισχυρισμοί τους διερευνώνται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE