Πιάστηκαν στο αεροδρόμιο Πάφου με πλαστες ταυτότητες

Πιάστηκαν στο αεροδρόμιο Πάφου με πλαστες ταυτότητες

Διατάγματα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον ζεύγους για υπόθεση πλαστοπροσωπίας, παράνομης εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας και παράνομης παραμονής προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πρόκειται για την 3η υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας που διερευνά το ΤΑΕ Πάφου από το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 11:00 χθες, παρουσιάστηκαν για να αναχωρήσουν από τον αερολιμένα Πάφου, άντρας 37 ετών και γυναίκα 30 ετών, παρουσιάζοντας δελτία ταυτότητος για τα οποία ηγέρθησαν υπόνοιες ότι ήταν πλαστά.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι στα διαβατήρια τους οι φωτογραφίες που απεικονίζονταν ήταν διαφορετικές από τις δικές τους.

Το ζεύγος μεταφέρθηκε στα γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου όπου και ανακρίθηκε ενώ οι ισχυρισμοί τους διερευνώνται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE