Πήγε να κλέψει κατεψυγμένα και έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας  

Πήγε να κλέψει κατεψυγμένα και έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας   

 

Υπόθεση κακόβουλης ζημιάς, επίθεσης και εξύβρισης εναντίων αστυνομικών και κλοπής, διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς εναντίον 56χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 56χρονος μετέβη το πρωί σε κατάστημα που πωλεί τρόφιμα κατεψυγμένα στην Πόλη Χρυσοχούς και σπάζοντας την βιτρίνα του καταστήματος απέσπασε από μέσα το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και διάφορα κατεψυγμένα είδη.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στην σκηνή και με την άφιξη της Αστυνομίας ο 56χρονος προσπάθησε να επιτεθεί στους αστυνομικούς, τους εξύβρισε και ακολούθως αυτός συνελήφθη. Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοχή του εντοπίστηκαν κατεψυγμένα τρόφιμα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Μία εβδομάδα πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο εισέρχεται στην πιο κρίσιμη και πιο φορτισμένη φάση της προεκλογικής περιόδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE