Πήγε να κλέψει κατεψυγμένα και έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας  

Πήγε να κλέψει κατεψυγμένα και έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας   

 

Υπόθεση κακόβουλης ζημιάς, επίθεσης και εξύβρισης εναντίων αστυνομικών και κλοπής, διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς εναντίον 56χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 56χρονος μετέβη το πρωί σε κατάστημα που πωλεί τρόφιμα κατεψυγμένα στην Πόλη Χρυσοχούς και σπάζοντας την βιτρίνα του καταστήματος απέσπασε από μέσα το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και διάφορα κατεψυγμένα είδη.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στην σκηνή και με την άφιξη της Αστυνομίας ο 56χρονος προσπάθησε να επιτεθεί στους αστυνομικούς, τους εξύβρισε και ακολούθως αυτός συνελήφθη. Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοχή του εντοπίστηκαν κατεψυγμένα τρόφιμα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE