Λεβερκούζεν: Ανασύρθηκαν τρεις σοροί, ενώ δύο ακόμη αγνοούνται από την έκρηξη

Λεβερκούζεν: Ανασύρθηκαν τρεις σοροί, ενώ δύο ακόμη αγνοούνται από την έκρηξη

Τρεις σοροί ανασύρθηκαν σήμερα από το σημείο της έκρηξης στο εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων στο Χημικό Πάρκο του Λεβερκούζεν της Γερμανίας, ανακοίνωσαν πριν από λίγο οι αρχές της πόλης. Ο μέχρι τώρα απολογισμός της προχθεσινής τραγωδίας είναι πέντε νεκροί και 31 τραυματίες, ενώ δύο άτομα εξακολουθούν να αγνοούνται.

Σύμφωνα με την εταιρία Currenta, στην οποία ανήκει η εγκατάσταση, εκτιμάται ότι είναι πλέον πρακτικά απίθανο οι αγνοούμενοι να βρεθούν ζωντανοί.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου  - Σήμερα  η τελετή διαβεβαίωσης

Αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου - Σήμερα η τελετή διαβεβαίωσης

Αναλαμβάνουν τη Δευτέρα τα καθηκόντά τους τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, μετά τις αποφάσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος, που ανακοινώθηκαν την το βράδυ της Παρασκευής.

BEST OF TOTHEMAONLINE