Λεβερκούζεν: Ανασύρθηκαν τρεις σοροί, ενώ δύο ακόμη αγνοούνται από την έκρηξη

Λεβερκούζεν: Ανασύρθηκαν τρεις σοροί, ενώ δύο ακόμη αγνοούνται από την έκρηξη

Τρεις σοροί ανασύρθηκαν σήμερα από το σημείο της έκρηξης στο εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων στο Χημικό Πάρκο του Λεβερκούζεν της Γερμανίας, ανακοίνωσαν πριν από λίγο οι αρχές της πόλης. Ο μέχρι τώρα απολογισμός της προχθεσινής τραγωδίας είναι πέντε νεκροί και 31 τραυματίες, ενώ δύο άτομα εξακολουθούν να αγνοούνται.

Σύμφωνα με την εταιρία Currenta, στην οποία ανήκει η εγκατάσταση, εκτιμάται ότι είναι πλέον πρακτικά απίθανο οι αγνοούμενοι να βρεθούν ζωντανοί.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE