Λεβερκούζεν: Ανασύρθηκαν τρεις σοροί, ενώ δύο ακόμη αγνοούνται από την έκρηξη

Λεβερκούζεν: Ανασύρθηκαν τρεις σοροί, ενώ δύο ακόμη αγνοούνται από την έκρηξη

Τρεις σοροί ανασύρθηκαν σήμερα από το σημείο της έκρηξης στο εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων στο Χημικό Πάρκο του Λεβερκούζεν της Γερμανίας, ανακοίνωσαν πριν από λίγο οι αρχές της πόλης. Ο μέχρι τώρα απολογισμός της προχθεσινής τραγωδίας είναι πέντε νεκροί και 31 τραυματίες, ενώ δύο άτομα εξακολουθούν να αγνοούνται.

Σύμφωνα με την εταιρία Currenta, στην οποία ανήκει η εγκατάσταση, εκτιμάται ότι είναι πλέον πρακτικά απίθανο οι αγνοούμενοι να βρεθούν ζωντανοί.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.