Η αστυνομία απέκλεισε δρόμο του Παρισιού έπειτα από συμβάν με τραυματισμούς

Η αστυνομία απέκλεισε δρόμο του Παρισιού έπειτα από συμβάν με τραυματισμούς

Η γαλλική αστυνομία απέκλεισε δρόμο του Παρισιού αργά το βράδυ χθες Πέμπτη εξαιτίας συμβάντος, ανακοίνωσε η ίδια μέσω Twitter, αφού ΜΜΕ μετέδωσαν πως αυτοκίνητο χτύπησε πελάτες καφέ καθισμένους σε εξωτερικό χώρο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί.
 

Η εφημερίδα Le Parisien και το ραδιοφωνικό δίκτυο BFMTV ανέφεραν πως το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κόσμο καθισμένο σε τραπεζοκαθίσματα του καφέ, στο 17ο διαμέρισμα. Σύμφωνα με τα δύο μέσα ενημέρωσης, που επικαλέστηκαν πηγές προσκείμενες στην αστυνομία, κατόπιν ο οδηγός του αυτοκινήτου τράπηκε σε φυγή. Εκτιμάται πως πιθανόν επρόκειτο για ατύχημα.
 
 Η γαλλική αστυνομία κάλεσε τους κατοίκους της γαλλικής πρωτεύουσας να αποφύγουν την περιοχή.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία Δημοσθένους: Eντοπίστηκε και συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας - Γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία Δημοσθένους: Eντοπίστηκε και συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας - Γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της μαφιόζικης εκτέλεσης του 49χρονου επιχειρηματία και προέδρου της «Καρμιώτισσας» Σταύρου Δημοσθένους, καθώς η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE