Αθηνά Οικονομάκου: Παρουσιάστρια για πρώτη φορά - Ποιο project αναλαμβάνει;

Αθηνά Οικονομάκου: Παρουσιάστρια για πρώτη φορά - Ποιο project αναλαμβάνει;

Μετά και την ολοκλήρωση του "Έλα στη θέση μου”, η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται στην αναζήτηση της νέας της επαγγελματικής στέγης. Και όπως όλα δείχνουν φαίνεται ότι την βρήκε!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso”, η ηθοποιός θα είναι η παρουσιάστρια του "Game of Chefs” του ΑΝΤ1. Όπως έχει γίνει γνωστό, οι υπεύθυνοι του σταθμού έκαναν πρόταση τόσο στην Κατερίνα Καραβάτου, όσο και στην Τζένη Θεωνά, όμως κατέληξαν στην Αθηνά Οικονομάκου.

Μάλιστα, η ηθοποιός έκανε και δοκιμαστικό και ενθουσίασε αρκετά τους ανθρώπους του ΑΝΤ1, με την ίδια να δηλώνει στους οικείους της ότι θέλει να βρεθεί σε ένα καινούριο πρότζεκτ, κάνοντας κάτι διαφορετικό.

Ποιος θα είναι ο ρόλος της; Σύμφωνα με το φορμάτ, η παρουσιάστρια θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο παικτών και κριτών. Θα είναι εκείνη που θα έρχεται σε επαφή με τους συμμετέχοντες, θα συζητά μαζί τους, θα τους συμβουλεύει και θα τους συμπαραστέκεται.

Πηγή: yupiii.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν σήμερα Σάββατο (05/07) εκ νέου τρείς από τους συλληφθέντες του φερόμενου κυκλώματος με παράνομες δραστηριότητες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, παροχής προστασίας και παροχής υπηρεσίας παράνομου τζόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE