Έσπευσαν στο Προεδρικό διαδηλωτές ενόψει των νέων μέτρων - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έσπευσαν στο Προεδρικό διαδηλωτές ενόψει των νέων μέτρων - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας με το καλημέρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο την ώρα που συνέρχεται το Υπουργικό Συμβούλιο.

Κατά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου αναμένεται να συζητηθεί το θέμα της περαιτέρω αυστηροποίησης των μέτρων για αναχαίτιση του κορωνοϊού, με στόχο την εξεύρεση λύσης για ανατροπή της επιβαρυμένης επιδημιολογικής κατάστασης.

Πολίτες συγκεντρώθηκαν στο σημείο για να διαμαρτυρηθούν και πάλι για τα μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση κατά της πανδημίας, ενώ, στο σημείο βρίσκονται και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.