Έσπευσαν στο Προεδρικό διαδηλωτές ενόψει των νέων μέτρων - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έσπευσαν στο Προεδρικό διαδηλωτές ενόψει των νέων μέτρων - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας με το καλημέρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο την ώρα που συνέρχεται το Υπουργικό Συμβούλιο.

Κατά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου αναμένεται να συζητηθεί το θέμα της περαιτέρω αυστηροποίησης των μέτρων για αναχαίτιση του κορωνοϊού, με στόχο την εξεύρεση λύσης για ανατροπή της επιβαρυμένης επιδημιολογικής κατάστασης.

Πολίτες συγκεντρώθηκαν στο σημείο για να διαμαρτυρηθούν και πάλι για τα μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση κατά της πανδημίας, ενώ, στο σημείο βρίσκονται και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE