Τρεις αγνοούμενοι σε ναυάγιο μεταξύ Λέσβου και Τουρκία

Τρεις αγνοούμενοι σε ναυάγιο μεταξύ Λέσβου και Τουρκία

Τρεις μετανάστες αγνοούνται και δέκα διασώθηκαν από τις ελληνικές Αρχές όταν φουσκωτή βάρκα ναυάγησε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Λέσβου και τουρκικών ακτών.

Η επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται ακόμα εξέλιξη, ενώ σε αυτήν συμμετέχουν σκάφη του λιμενικού σώματος και της Frontex, αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο τύπου Super Puma καθώς και ένα παραπλέον πλοίο.

Σχετικά με το ναυάγιο, ο Έλληνας Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Open, υποστηρίζοντας  ότι το ελληνικό Λιμενικό έδρασε εντός τουρκικών χωρικών υδάτων για τη διάσωση προσφύγων και μεταναστών που κινδύνευαν, ενώ η τουρκική ακτοφυλακή δεν αντέδρασε στο ναυάγιο. «Κάναμε τη διάσωση γιατί προέχει η ανθρώπινη ζωή», τόνισε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE