Ο Μπάιντεν δίνει 100 δολάρια σε κάθε Αμερικανό που θα εμβολιαστεί

Ο Μπάιντεν δίνει 100 δολάρια σε κάθε Αμερικανό που θα εμβολιαστεί

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ζητά από τις πολιτειακές και τοπικές αρχές να καταβάλουν 100 δολάρια σε κάθε Αμερικανό πολίτη που θα εμβολιαστεί στο εξής.

Μια προσπάθεια ώστε να δοθεί ώθηση στο πρόγραμμα ανοσοποίησης κατά της Covid-19, όπως είπε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι πρωτοβουλίες τέτοιου είδους είναι μια επιτρεπτή χρήση των πόρων από το πακέτο ύψους 350 δισεκατομμυρίων δολαρίων που λαμβάνουν ως βοήθεια οι αρχές των Πολιτειών, των Εδαφών, των Φυλών και οι τοπικές αρχές, με βάση το Αμερικανικό Σχέδιο Διάσωσης (American Rescue Plan Act).

Το υπουργείο πρόσθεσε ότι θα παράσχει τεχνική βοήθεια για τη χρήση αυτών των πόρων, ώστε να αυξηθούν οι εμβολιασμοί.


Νωρίτερα, μια αντίστοιχη κίνηση είχε αναγγείλει και ο δήμαρχος Νέας Υόρκης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα παράσχει στους κατοίκους της πόλης μια προπληρωμένη κάρτα 100 δολαρίων.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE