Η φωτογραφία που τραβήχτηκε 10 μέρες πριν στον αυτοκινητόδρομο προς Λάρνακα

Η φωτογραφία που τραβήχτηκε 10 μέρες πριν στον αυτοκινητόδρομο προς Λάρνακα

Ευτυχώς που ήταν σταματημένος!

Πως τα κατάφερε να σταθμεύσει, το αυτοκίνητό του αντίθετα με στο ρεύμα κυκλοφορίας, και μάλιστα στον αυτοκινητόδρομο προς Λάρνακα, ένας Θεός ξέρει. 

Δεν είναι καθημερινό το φαινόμενο αυτό, ωστόσο τυγχάνει. Εκείνο όμως που είναι άξιον απορίας, είναι το πώς κανείς μπορεί να κάνει ένα τέτοιο λάθος. Ακόμη και να μπερδευτείς, είναι εύκολο να αντιληφθείς το λάθος σου, καθώς οι πινακίδες κατέυθυνσης, αν μη τι άλλο, τις βλέπεις γκρίζες – δηλαδή από την πίσω τους πλευρά. 

Ο κύριος στην φωτογραφία, η οποία αναρτήθηκε στο CyStreets, όχι μόνο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, αλλά στάθμευσε και στο πλάι του αυτοκινητόδρομου. 

Όπως θα δείτε, η λήψη της εν λόγω φωτογραφίας έγινε την Τετάρτη 13/05/2015 στις 15:52 το απόγευμα, προφανώς από κάμερα αυτοκινήτου το οποίο κατευθυνόταν προς την πόλη του Ζήνωνα. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE